SPF 50+ PA++++ UVB+UVA Mist sunscreen

A.V.
890,00
Властивості і дія:

Спрей білого кольору для усіх типів шкіри , захищає від УФ випромінювання, зволожує і регенерує шкіру . Не залишає жирного блиску та білої плівки.
Має матовий фініш, з легким природним блиском. 
Підійде для щоденного використання.
Не потребує поновлення 8 годин у місті.
Можна наносити під макіяж.
Чиста вода змиває спф на 30%, для того щоб змити спф фактори та засіб повністю - достатньо вашого очищуючого засобу ( гель, пінка, молочко).

В складі:

Ethylhexyl Triazone - потужний та фотостабільний фільтр, один з найбільш високоефективних на ринку УФ-фільтрів, застосовується у країнах Європейського співтовариства у багатьох косметичних продуктах.

Діетиламіно гідроксібензоілгексілбензоат -
УФ-фільтр з високою абсорбцією в діапазоні УФ-А.  Схвалений в Європі в 2005, а в США, Південній Америці, Мексиці, Японії та Тайвані.

Ферулова кислота в мікро капсулах - діє як антиоксидант, антимікробний компонент. Нейтралізує дію вільних радикалів, що утворюються під дією сонця. Таким чином захищаючи шкіру від старіння. Особлива система доставки - дозволяє феруловій кислоті проникати глибше та працювати в більш глибоких шарах шкіри.

CeramideEOP, Ceramide Np, Ceramide Ns , Ceramide As, Ceramide Ap - комплекс керамідів. Здорова шкіра зазвичай на 50% складається з церамідів, але оскільки рівень керамідів з часом знижується, шкірний бар’єр стає слабшим, що робить її більш вразливою до зовнішніх факторів стресу та зневоднення. Місцеве застосування керамідів допомагає зміцнити бар’єр шкіри. Ознаками порушеного бар'єру є поодинові висипи та почервоніння шкіри, сухість.

Бета глюкан - натуральний полісахарид, прискорює регенерацію шкіри, зменшує глибину зморшок, покращує захисні властивості шкіри, захищає шкіру від зневоднення після стресу.

Токоферилацетат – антиоксидант, що запобігає окисленню ненасичених ліпідів. Має вітамінну активність, проникаючи в глибокі шари епідермісу гідролізується у вітамін Е.

Також наш спрей багатий на екстракти трав, що мають заспокоюючу та вітамінну дії.


Спосіб застосування:

Збовтати, нанести на шкіру обличчя або ж на долоні, а потім на обличчя. При перебуванні в місті SPF не потребує поновлення 8 годин, достатньо 2-3 натисків на обличчя та 1 натиск на зону шиї.
Нанесення: 1 натиск на кожну зону (тобто по одному натиску на лоб, щоки та підборіддя).
Загалом 3-4 натиски для повної сонцезахисної функції.
Можна наносити під макіяж.
При перебуванні на відкритому сонці (наприклад, на пляжі) потрібне поновлення кожні 4 години.
На пляжі - після купання потрібно
поновлювати.


Склад:

Aqua, Ethylhexyl Triazone, Glycerin, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol, Decyl Glucoside, Propylene Glycol, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Butylene Glycol, Lecithin, Ferulic Acid, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Soy Protein, Hydroxyethylcellulose, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Panthenol, Ceramide EOP, Ceramide NS, Ceramide NP, Ceramide AS, Ceramide AP, Cholesterol, Hydrogenated Lecithin , Acrylates/Beheneth-25 Methacrylate Copolymer, Beta-Glucan, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Parfum, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid.

Призначення: SPF захист шкіри

Країна виробник: Україна

Вік: від 10 до 80+

Бренд: A.V.

Бренд: Eco.prof.cosmetics

За типом шкіри: Всі типи