Молочко AVr Mousse cleansing

A.V.
700,00
Властивості і дія:

Очищаюче молочко на безсульфатній основі для нормальної, чутливої шкіри, шкіри з проявами куперозу та розацеа. Після використання засобу шкіра стає м'якою, сяючою і готовою до продовження щоденних процедур по догляду.

В складі:

Лаурил глюкозид є одним з найкращих інгредієнтів, які можна використовувати в продуктах по догляду за шкірою. Природний миючий засіб, що бережлий для гідро-ліпідної мантії шкіри. Піддається біологічному розкладанню. Це означає, що він легко розкладається в природі і не спричиняє забруднення.

Цетіол ЦS - емолент,що має пом'якшуючі властивості.  Схвалено Ecocert.

Олія жожоба - має гарну спорідненість зі шкірою, живлячи, пом’якшуючи і зволожуючи її.

Екстракт зеленого чаю - з найбільш ефективних рослинних засобів профілактики та лікування шкірних захворювань та при їх зовнішньому застосуванні. Має антибактеріальний та антивірусний ефекти, зміцнює стінки судин та капілярів, перешкоджаючи порушенню їх проникності та ламкості; нормалізує тканинне дихання.

Вітамін Е -  антиоксидант, зволожуючий і пом'якшувальний агент. Місцеве нанесення вітаміну підвищує його вміст у шкірі мінімум на 24 години. Дослідження біодоступності при проникненні через шкіру показали, що вітамін Е та його ацетат однаково добре приникають через епідерміс.

Бісаболол- має протизапальну, антибактеріальну та протигрибкову дію


Спосіб застосування:

Нанести чистими руками на зволожену шкіру обличчя, промасажувати 2 хвилини, змити водою.

Склад:

Aqua, Coco-Caprylate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Lauryl Glucoside, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Polysorbate 20, Lecithin, Camellia Sinensis Leaf Extract, Tocopherol, Hydrogenated Coconut Oil, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Bisabolol, Parfum.

Призначення: Очищення

За типом шкіри: Всі типи

Країна виробник: Україна

Вік: від 10 до 80+

Бренд: A.V.

Бренд: Eco.prof.cosmetics