TREATMENT MASK - МАСКА ДЛЯ ПРОБЛЕМНОЇ ШКІРИ З ВИСИПАННЯМИ

Eco.prof.cosmetics
600,00

Властивості Treatment mask:

Ніжна каолінова маска з бензоіл пероксидом, ніацинамідом та бікс активом, що глибоко проникає в шкіру та живить її, нормалізуючи роботу сальної залози. Зменшує та лікує висипання. Бореться з жирним блиском та розширенням пор. Після використання шкіра виглядає матовою та доглянутою. При тривалому використанні зменшується кількість висипань.

В складі:

Ніацинамід- природний компонент що звужує розширені пори  нормалізує роботу сальної залози, має сильні антиоксидантні властивості.

Бензоіл пероксид-  чинить м’яку кератолітичну дію відносно комедонів на всіх стадіях їхнього розвитку. Він є речовиною-окислювачем з бактерицидною активністю проти Propionibacteium acnes ,мікроорганізму, який спричиняє розвиток вульгарних вугрів. Крім того, він є себостатиком, який протидіє надмірній продукції шкірного сала, що асоціюється з акне.

Екстракт Bixa Orellana - допомагає зменшити вироблення шкірного сала і пригнічує вірулентність P.acnes
Потрійна дія: 
1. Усунення жирного блиску, розширених пор та недосконалостей 2. Зменшення гіперкератинізації шляхом зниження вірулентності P.acnes
3. Помітне зменшення недосконалостей шкіри. Усунення ознак жирної шкіри та збереження рівня зволоженості

Екстракт ромашки - має протизапальну, ранозагоювальну, бактерицидну, спазмолітичну, заспокійливу, протиалергічну дії. 

Екстракт чайного дерева - має потужну протизапальну і антисептичну дію. Дезінфікує шкіру, сприяє підсушування запалень, знімає набряклість і видаляє дрібні прищі. Чайне дерево добре справляється з грибковими ураженнями шкіри, ефективно при свербінні і екземі, герпесі.

Екстракт чебрецю - володіє антибактеріальними та протигрибковими властивостями,  також лікує рани, шрами і порізи. Він навіть знімає опіки і діє як природний засіб від шкірних висипань. Містить багато антиоксидантів, він може сповільнити процес старіння, роблячи шкіру здоровою і сяючою.

Екстракт шавлії - має протизапальну, в'яжучу, дезінфікуючу, пом'якшуючу і сильну антиоксидантну дію

Хлорофіліпт - протизапальні та антибактеріальні властивості допомагають ефективно боротися з висипаннями різної локалізації, різними гнійними ураженнями шкіри.


Застосування  Treatment mask:

Нанести маску щільним шаром на очищену шкіру обличчя на 15-20 хв. Змити теплою водою з допомогою спонжа чи косметичних серветок.


Склад: 

Aqua, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Cetearyl Alcohol, Niacinamide, Maltodextrin, Bixa Orellana Seed Extract, Sodium Salicylate, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Benzoyl Peroxide, Thymus Serpyllum Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, , Chlorophyllin-Copper Complex, Parfum, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid. Parfum, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid.


Безкоштовний підбір догляду

Країна виробник: Україна

Вік: від 10 до 80+

Бренд: Eco.prof.cosmetics

Призначення: Маска

За типом шкіри: Жирна, комбінована, проблемна