SUPER ANGELS' SERUM - СИРОВАТКА З 3 ВИДАМИ ПЕПТИДІВ, ІНКАПСУЛЬОВАНИМ ВІТАМІНОМ С, 2 ВИДАМИ ГІАЛУРОНОВОЇ КИСЛОТИ

Eco.prof.cosmetics
750,00

Властивості Super Angels  serum:

Super Angels' serum -  це глибоке зволоження, наповнення, живлення всіх типів шкіри. Особливо підійде для сухої шкіри, вікової шкіри, з куперозом, пігментацією, в'ялої шкіри. Підійде для зони обличчя та навколо очей. Основна дія відбувається за рахунок активного багатого складу#nbsp:
  • Replexium® -запатентована формула 2 пептидів  Тести на добровольцях показали значне зменшення зморшок вже всього після 21 дня використання. Replexium працює у двох напрямках: зменшення глибини зморшок та зміцнення шкіри.
  • Аргірелін (ацетил гексапептіда-8) - це нове покоління біологічно безпечних косметичних засобів, які є альтернативою ін'єкціям BОTОX. Основний принцип дії аргірелін схожий з дією бoтoксa - це зменшення скорочення м'язів обличчя. Різниця в тому, що гексапептид м'яко розслабляє м'язи, в той час як ботулотоксин повністю припиняє передачу імпульсів між клітинами і може надавати при цьому помітний вплив на міміку обличчя.
  • Amitose Dgs - стабільна форма вітаміну С, що має сильні зволожуючі властивості, вирівнює тон шкіри і робить її свіжою, інгібує вироблення меланіну (освітлююча дія), відновлює захисний бар'єр шкіри, бореться зі зморшками, запобігає появи шрамів від слідів постакне, пригнічує запалення збільшує виробництво колагену і тому покращує пружність шкіри.
  • Інкапсульовані вітаміни С та Е , покриті UV чутливою оболонкою - при сонячному опроміненні капсули відкриваються та виділяють капсульовані активні інгредієнти.  Таким чином це потужний хахист від вільних радикалів
  • IceAwake - швейцарський комплекс, заснований на екстракті бактерій Iodobacter ssp., які були виділені з ґрунту під швейцарським льодовиком. IceAwake™ омолоджує шкіру, яка виглядає постарілою через напружений спосіб життя, який також включає недостатній сон. У клінічних дослідженнях, проведених на добровольцях, які страждають від поганої якості сну та неспокійного способу життя, IceAwake™ помітно омолодив зовнішній вигляд шкіри, зменшивши глибину зморшок, збільшивши сяйво та зменшивши втомлений вигляд.
  • Ceramide CLR - кераміди підходять абсолютно всім типам шкіри. Вони дають вашому шкірному покрову той захист, який він потребує, а також виконують ряд функцій: відновлюють шкіри, зміцнюють ліпідну мантію, захищають від факторів навколишнього середовища, служать профілактикою старіння.
  • Амеліокс - це ліпосомований пептид, що багатий силімарином — поліфенолом з молочного будяка, який швидко розправляється з вільними радикалами і не дозволяє шкірі старіти завчасно. Це антиоксидант, він профілактує глікацію волокон колагену, усуває дефіцит вологи в роговому шарі, скорочує глибину гусячих лапок на 27%, скорочує глибину зморшок на чолі на 24%, забезпечує тургор шкіри, навіть в зрілому й літньому віці.
  • Multimineral Complex#nbsp - збагачує шкіру природніми  вітамінами та мінералами. 
  • Екстрак водоростей#nbsp - натуральна зволожуюча дія. 
  • Екстракт зеленого чаю - антиоксидантна дія.
  • Ніацинамід - себорегулююча та зволожуюча дія.
  • Гіалуронова кислота високомолекулярна#nbsp - створює плівку на обличчі, таким чином ніби "заштамповуючи" вологу.
  • Гіалуронова кислота низькомолекулярна- проникає бвльш глибоко та зволожує шкіру.

Застосування  Super Angels' serum:

Нанести  після етапу тонізації шкіри. Можна використовувати 2 рази на добу для зони обличчя та навколо очей. Після нанести крем.


Склад:#nbsp

Aqua, Isopentyldiol, Phospholipids, Sphingolipids, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopherol, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Carbomer, DNA, Lysine, Magnesium Chloride, Potassium Chloride, Aluminum Chloride, Zinc Chloride, Manganese Chloride, Sodium Chloride, Copper Sulfate, Gluconolactone, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Calcium Gluconate, Lecithin, Carnosine, Silybum Marianum Fruit Extract, 3-Glyceryl Ascorbate, Glycerin, Laminaria Digitata Extract, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Niacinamide, Succinic Acid, Maltodextrin, Acetyl Tetrapeptide-11, Acetyl Tetrapeptide-9, Sodium Hyaluronate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Acetyl Hexapeptide-8, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid.

Якщо ви не знаєте чи підійде цей засіб саме вам, скористайтеся безкоштовним підбором догляду
підбір догляду

Країна виробник: Україна

Вік: від 11 до 80+

Бренд: Eco.prof.cosmetics

Призначення: Сировотка

За типом шкіри: Всі типи