Флюїд Reti Ceramide Fluide

Eco.prof.cosmetics
1490,00

Властивості і дія:

Крем-флюїд приємної текстури на ламелярній основі, що гарно вбирається шкірою та не залишає жирного блиску, але при цьому гарно зволожує.

Підходить жирній, нормальній, комбінованій, проблемній шкірі. Підходить для підтримання шкіри в ремісії, після лікування акне.

Збільшення тривалості дії і біосумісності ретинолу - це не голосні слова,  а те чого нам вдалося досягти в засобі.  Справа в тому, що коли ви наносите вільний ретинол то в момент нанесення, його висока концентрація, викликає подразнення шкіри, а сам ретинол руйнується.

Інкапсульований ретинол, у нашій формулі, дозволяє зберегти молекулу ретинолу в момент нанесення,  і збільшує біосумісність ретинолу за рахунок оптимізації абсорбцій (всмоктування). Таким чином ви отримаєте чудовий результат, але з меншою побічною дією (сухість, подразнення, почервоніння).

Ефективність ретинолу підтверджена багаточисленними дослідженнями:
- зменшення пігментних п'ятен,
- зменшення зморшок,
- покращення еластичності та м'якості шкіри,
- стимуляція клітинного оновлення,
- нормалізація кератинізації,
- попередження деградації колагену,
- регенерація і сяяння шкіри.

Мікросфери ретинолу досягають епідермісу, де постійно розкриваються під дією ферментів шкіри - повільно вивільняється ретинол. Замідлене вивільнення дозволяє досягти більшої ефективності та меншого дискомфорту.

Ретинол не токсичний, не викликає подразнення порожнини рота, очей і шкіри і оцінюється як ГІПОАЛЕРГЕННИЙ.
Ми можемо довго розповідати про цей чудовий інгредієнт але хочемо приділити увагу іншим компонентам:

Ніацинамід- природний компонент що звужує розширені пори  нормалізує роботу сальної залози, має сильні антиоксидантні властивості.

Гіалуронат натрію - сприяє регенерації тканин, робить шкіру більш м'якою та гладкою, має високі зволожуючі властивості.

Арбутин  - глікозид гідрохінону - знаходиться у великих кількостях у листі мучниці, чорниці, журавлини, корені солодки. Мучниця містить невеликі кількості гідрохінону і органічні кислоти, чим і пояснюється її відбілююча дія.

Валін - амінокислота що зволожує шкіру обличчя.
Пролін - гетероциклічна амінокислота, сприяє синтезу колагену, має протизапальну дію.
Серин – амінокислота, використовується як зволожуючий компонент. Імуномодулятор, що покращує структуру шкіри.

Супероксидисмутаза (СОД) - природний фермент. Захищає клітини від токсичності супероксида (найбільш поширеного в організмі вільного радикала). Запобігаючи тим самим появі зморшок, пігментних плям, сприяє загоєнню ран, пом'якшує рубцеву тканину, захищає від ультрафіолетових променів і зменшує інші ознаки старіння.

CeramideEOP, Ceramide Np, Ceramide Ns , Ceramide As, Ceramide Ap - комплекс керамідів. Здорова шкіра зазвичай на 50% складається з церамідів, але оскільки рівень керамідів з часом знижується, шкірний бар’єр стає слабшим, що робить її більш вразливою до зовнішніх факторів стресу та зневоднення. Місцеве застосування керамідів допомагає зміцнити бар’єр шкіри. Ознаками порушеного бар'єру є поодинові висипи та почервоніння шкіри, сухість.

Бета-глюкан - натуральний полісахарид, прискорює регенерацію шкіри, зменшує глибину зморшок, покращує захисні властивості шкіри, захищає шкіру від зневоднення після стресу.

Аcetyl tetrapeptide - 9, - 11, 15 - пептиди, що покращують пружність та структуру шкіри, розгладжують зморшки за рахунок збільшення "наповненості" шкіри обличчя.


Застосування:

Нанести на шкіру обличчя невелику кількість крему у вечірній час та рівномірно розподілити. Вдень, обов'язково застосування SPF з рівнем захисту не менше 30. Якщо ви використовуєте кислоти, то бажано ставити їх в іншу рутину, наприклад вранці.


Склад: 

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Olivаte, Sorbitan Olivate, Glycerin, Glyceryl Glucoside, Niacinamide, Trehalose, Urea, Cetearyl Alcohol, Retinol, Polysorbate 20, Polysorbate 60, BHT, Serine, Pentylene Glycol, Glyceryl Polyacrylate, Algin, Caprylyl Glycol, Betaine, Sodium Hyaluronate, Pullulan, Disodium Phosphate, Potassium Phosphate, Ceramide EOP, Ceramide NS, Ceramide NP, Ceramide AS, Ceramide AP, Cholesterol, Hydrogenated Lecithin, Glyceryl Stearate, Sucrose Distearate, Acetyl Tetrapeptide-15, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Acetyl Tetrapeptide-11, Acetyl Tetrapeptide-9, Arbutin, Beeswax, Xanthan Gum, Parfum, Sorbitan Caprylate, Magnesium Carboxymethyl Beta-Glucan, Valine, Proline, Serine, Superoxide Dismutase, Propanediol, Benzoic Acid.


Безкоштовний підбір догляду

Країна виробник: Україна

Вік: від 10 до 80+

Бренд: Eco.prof.cosmetics

Призначення: Зволоження

За типом шкіри: Жирна, комбінована, проблемна

Бренд: A.V.