AZSAL SERUM - КИСЛОТНА СИРОВАТКА ДЛЯ БОРОТЬБИ З НЕДОСКОНАЛОСТЯМИ ШКІРИ

Eco.prof.cosmetics
600,00

Властивості AzSal serum:

AzSal serum - приємна сироватка з бамбуковим запахом. Основна дія відбувається за допомогою 3 видів кислот: саліцилової, азелаїнової та ферулової. 

  • Саліцилова кислота має маленьку молекулу та краще проходить в пори, очищає їх, борячись з чорними точками та комедонами. Володіє антибактеріальними, протизапальними і бактерицидними властивостями. Прискорює відлущування епідермісу (кератолітична дія). Таким чином відбувається як очищення пор так і відлущення епідермісу щоб вийти на поверхню вмісту комедона. 
  • Азелаїнова кислота – кератолітична та антибактеріальна, ефективна для шкіри з акне, регулює секрецію шкірного сала, вирівнює тон шкіри, зменшує почервоніння та освітлює пігментні та плями пост акне. 
  • Ферулова кислота – сильний антиоксидант рослинного походження. Захищає від УФ-промені, відновлює гідро-ліпідний баланс, має протизапальну дію, сприяє загоєнню дрібних пошкоджень шкіри.

Але ми були б не ми якби лишили просто кислоти.
Тому до нашої сироватки ми додали потужний відновлюючий комплекс CutiBiome - це поєднання мануки з Нової зеландії, китайської магнолії та індійського чорного перцю. Синергічний комплекс трьох рослинних складових: відновлює баланс себуму в жирній і пошкодженій шкірі, запобігає появі жирного блиску і закупорених пор, м'яко відновлює мікробіом шкіри.

Ще у нашій сироватці ви знайдете:
Екстракт ромашки - має протизапальну, ранозагоювальну, бактерицидну, спазмолітичну, заспокійливу, протиалергічну дії. 

Екстракт чайного дерева - має потужну протизапальну і антисептичну дію. Дезінфікує шкіру, сприяє підсушування запалень, знімає набряклість і видаляє дрібні прищі. Чайне дерево добре справляється з грибковими ураженнями шкіри, ефективно при свербінні і екземі, герпесі.

Екстракт чебрецю - володіє антибактеріальними та протигрибковими властивостями,  також лікує рани, шрами і порізи. Він навіть знімає опіки і діє як природний засіб від шкірних висипань. Містить багато антиоксидантів, він може сповільнити процес старіння, роблячи шкіру здоровою і сяючою.

Екстракт шавлії - має протизапальну, в'яжучу, дезінфікуючу, пом'якшуючу і сильну антиоксидантну дію

Застосування  AzSal serum:

Нанести  після етапу тонізації шкіри, наніч. Почати з 3 раз в тиждень поступово збільшити до 5. 


Склад: 

Aqua, Isopentyldiol, Niacinamide, Sodium Salicylate, Urea, Azelaic Acid, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Octyldodecanol (and) Leptospermum Scoparium Branch/Leaf Oil (and) Piper Nigrum (Pepper) Seed Extract (and) Magnolia Officinalis Bark Extract, Thymus Serpyllum Leaf (Wild Thyme) Extract, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Salicylic Acid, Ferulic Acid, Sodium Polyacryloyldimethyl Taurate, Parfum, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid.



Безкоштовний підбір догляду

Країна виробник: Україна

Вік: від 11 до 80+

Бренд: Eco.prof.cosmetics

Призначення: Сировотка

За типом шкіри: Жирна, комбінована, проблемна